Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurbelevingstocht – Het vroege voorjaar

23 februari @ 3:00 pm - 6:00 pm

€37

De eerste tekenen van het voorjaar zijn al zichtbaar. Met een beetje geluk krijgen we de eerste leeuweriken al te zien en te horen. Maar ook planten en bomen staan al in de knop. Wij gaan op zoek naar het begin van de lente in de natuur.

Een natuurbelevingstocht duurt 3 uur. De route is ongeveer 6 kilometer. We lopen dus in een rustig tempo en staan regelmatig even stil. Halverwege houden we een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

Natuur laat zich nooit voorspellen. Ik kan je dus niet garanderen dat je bijvoorbeeld jouw favoriete dier te zien krijgt. Maar ik kan je wel beloven dat je wat nieuws leert over de natuur en ontdekt wie er kort van tevoren in die omgeving geweest is. Want sporen van dieren zijn er altijd! Daarnaast leer je anders kijken naar de natuur en daardoor wordt een wandeling door de natuur voor jou voor altijd anders.

Tijdens deze wandelingen ben ik vooral natuurgids. Ik weet je echt veel leuke feitjes te vertellen, maar neem je ook mee in de – soms spannende – verhalen van de natuur. Er is heel veel te beleven en natuur verveeld nooit. We zullen niet alleen kijken, maar ook luisteren en ruiken. We zijn mensen met verschillende zintuigen. Laten we die vooral gebruiken!

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
3:00 pm - 6:00 pm
Kosten:
€37
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://zinstap.nl/stapindenatuur-natuurbelevingstocht/

Organisator

Stap in de Natuur
Telefoon
0651733417
E-mail
hanna@stapindenatuur.nl

Locatie

Natuurcentrum Veluwe
Groot Ginkelseweg 2a
Ede,