Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurbelevingstocht – Vogelconcert

20 april @ 6:30 am - 9:30 pm

€37

Je moet er misschien iets eerder voor opstaan, maar het is zéker de moeite waard: tijdens deze wandeling genieten we van een waar voorjaarsconcert van de verschillende vogels in het bos. Een feestje!

Een natuurbelevingstocht duurt 3 uur. De route is ongeveer 6 kilometer. We lopen dus in een rustig tempo en staan regelmatig even stil. Halverwege houden we een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

Natuur laat zich nooit voorspellen. Ik kan je dus niet garanderen dat je bijvoorbeeld jouw favoriete dier te zien krijgt. Maar ik kan je wel beloven dat je wat nieuws leert over de natuur en ontdekt wie er kort van tevoren in die omgeving geweest is. Want sporen van dieren zijn er altijd! Daarnaast leer je anders kijken naar de natuur en daardoor wordt een wandeling door de natuur voor jou voor altijd anders.

Tijdens deze wandelingen ben ik vooral natuurgids. Ik weet je echt veel leuke feitjes te vertellen, maar neem je ook mee in de – soms spannende – verhalen van de natuur. Er is heel veel te beleven en natuur verveeld nooit. We zullen niet alleen kijken, maar ook luisteren en ruiken. We zijn mensen met verschillende zintuigen. Laten we die vooral gebruiken!

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
6:30 am - 9:30 pm
Kosten:
€37
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://zinstap.nl/stapindenatuur-natuurbelevingstocht/

Organisator

Stap in de Natuur
Telefoon
0651733417
E-mail
hanna@stapindenatuur.nl

Locatie

Roekelse Bos
Apeldoornseweg/Planken Wambuisweg
Wekerom, 6733SC
+ Google Maps