Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Geannuleerd

Natuurbelevingstocht – Paddentrek Special

16 maart @ 9:30 am - 12:30 pm

€37

Een bijzonder fenomeen: de paddentrek. We hebben er tijdens deze natuurbelevingstocht alle aandacht voor. En we proberen ze te spotten natuurlijk.

Een natuurbelevingstocht duurt 3 uur. De route is ongeveer 6 kilometer. We lopen dus in een rustig tempo en staan regelmatig even stil. Halverwege houden we een pauze met koffie/thee en wat lekkers.

Natuur laat zich nooit voorspellen. Ik kan je dus niet garanderen dat je bijvoorbeeld jouw favoriete dier te zien krijgt. Maar ik kan je wel beloven dat je wat nieuws leert over de natuur en ontdekt wie er kort van tevoren in die omgeving geweest is. Want sporen van dieren zijn er altijd! Daarnaast leer je anders kijken naar de natuur en daardoor wordt een wandeling door de natuur voor jou voor altijd anders.

Tijdens deze wandelingen ben ik vooral natuurgids. Ik weet je echt veel leuke feitjes te vertellen, maar neem je ook mee in de – soms spannende – verhalen van de natuur. Er is heel veel te beleven en natuur verveeld nooit. We zullen niet alleen kijken, maar ook luisteren en ruiken. We zijn mensen met verschillende zintuigen. Laten we die vooral gebruiken!

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
9:30 am - 12:30 pm
Kosten:
€37
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://zinstap.nl/stapindenatuur-natuurbelevingstocht/

Organisator

Stap in de Natuur
Telefoon
0651733417
E-mail
hanna@stapindenatuur.nl

Locatie

Parkeerplaats Juffrouw Tok
Verlengde Arnhemseweg 101
Ede,
+ Google Maps